Suurempia elämyksiä
Tabletin leveä 10,5" näyttö ja erityisen ohut 10,2 mm:n kehys antavat mahdollisuuden uppoutua eeppisiin elokuviin tai mieluisaan harrastukseen liittyviin ohjevideoihin. Galaxy Tab A8 tarjoaa suurempia elämyksiä laajalla näkymällään.

Ajaton
Esteettinen ja upea. Tab A8:n tyylikäs metallirakenne ja vain 6,9 mm:n huippuohut profiili korostavat Samsungille tyypillistä muotoilua upeissa väreissä: Gray, Silver ja Pink Gold.

Nauti dynaamisesta äänestä
Kaikki tuntuu vaikuttavammalta neljästä Dolby Atmos -kaiuttimesta kuultuna. Äänessä on selkeyttä ja syvyyttä.

Suurempaa tehoa
Galaxy Tab A8:ssa on kahdeksanytiminen suoritin, 4 Gt RAM-muistia ja 64 Gt sisäistä tallennustilaa. Siten voit olla aina valmiina nopeudesta tinkimättä. Lisää tallennustilaa saa jopa 1 teratavun microSD-kortilla. 7 040 mAh:n akku ja 15 W:n pikalataus antavat nopeasti tehoa ahkeraankin käyttöön.

Aina palveluksessasi
Samsung TV Plus -palvelun avulla Galaxy Tab A8 tarjoaa välittömästi katseltavaa missä ja milloin tahansa. Nauti tuhansista tunneista uutisia, urheilua, elokuvia, lastenohjelmia ja paljon muuta. Käynnistä vain Samsung TV Plus -sovellus ja valitse GUIDE-ohjelmaoppaasta jotakin mieleistäsi.

Kokeile YouTube Premiumia
Koe YouTube ilman mainoksia. Saat YouTube Premium -palvelun kahdeksi kuukaudeksi lisämaksutta. Saat palvelun maksutta käyttöösi, kun ostat Galaxy Tab A8:n. Voit myös katsella videoita käyttäessäsi muita sovelluksia tai näytön ollessa lukittuna.

Kätevämpiä ohjevideoita Screen Recorderin avulla
Galaxy Tab A8:n Screen Recorder -toiminnolla voit tallentaa suorana pidettävän verkkokurssin helposti. Voit osallistua koko kurssin ajan ja tehdä merkintöjä tai muistiinpanoja sisältöön.

Turvallista ja hauskaa oppimista – Samsung Kids
Samsung Kids tarjoaa paljon hauskaa tekemistä, joka tukee lasten oppimista. Se tarjoaa turvallisen ympäristön, jossa lapsi voi itse tutkia ja olla yhteydessä ulkomaailmaan. Entistä paremmat vanhempien hallintatoiminnot antavat mahdollisuuden rajoittaa peliaikaa, valita käytettävissä olevat sovellukset ja pitää silmällä lapsen tabletin käyttöä.

Enemmän aikaan useammilla tavoilla
Ota enemmän irti useamman ikkunan käytöstä. Galaxy Tab A8:lla voi jakaa näytön kahtia ja tehdä kahta asiaa samanaikaisesti. Voit säätää ikkunoiden kokoa tarpeen mukaan ja jakaa sisältöä sovellusten välillä yksinkertaisella vedä ja pudota -liikkeellä.

Samsung Knox takaa tietoturvan
Monikerroksinen tietoturva suojaa sisältä ja ulkoa, sekä ohjelmisto- että laitteistotasolla. Kaikki tärkeä on suojattuna heti, kun käynnistät Galaxy Tab A8:n.